Öl som blåser obehag index i ett skott

Beer Cas Fresh hyllades för sin rena och mjuka smak. Reporter Kim Dae-gi sa: “Det är en bra produkt att njuta av smaken av kall öl utomhus.” Reporter Park Dae sa också, “Den har en ren smak som du kan dricka utan någon börda eftersom den har mindre sammandragande och bitter smak.” “Den är optimerad för att dricka i det varma vädret.” Den transparenta flaskan fick också bra recensioner. Reporter Kim Hyo-hye sa, “flaskdesign har ändrats med förnyelsen och genomskinlig flaska och blå etikettpapper ger den en lyxig, uppfriskande och uppfriskande känsla.” Tanken att temperaturen dekal berättar den bästa temperaturen för att dricka var också intressant, sade han.

Men det fanns också recensioner om att det kan vara blid om du föredrar en stark ölsmak. Reporter Park Dae sa, “Det verkar lite intetsägande för dem som föredrar stark öl.” Reporter Kang Min-ho sa också, “För- och nackdelarna före förnyelsen har blivit tydliga.” “Kylheten, som var styrkan hos den tidigare produkten, blev starkare, men mjukheten som påpekades som en nackdel blev också sämre. . “

Hite Jinros Terra valdes som en fördel på grund av dess starka kolsyrade uppfriskande känsla. 풀싸롱 Reporter Kang Min-ho sa, “Jag gillade den uppfriskande smaken som trängde djupt in i magen eftersom den smärtsamma smaken av kolsyra var stark.” Han sa, “Det har inte den fiskiga smaken som finns i öl.” Reporter Kim Dae-gi sa: “Den utsökta harmonin mellan läsk och öl är utmärkt. Om du vill njuta av en uppfriskande öl på midsommar tror jag att många skulle säga att Terra är det perfekta valet.” Reporter Park Dae sa, “Det finns en tydlig skillnad i graden av bubblor som stiger när du häller den i ett glas.” halsen.” Det berömdes också för sjukdomen. Reporter Kim Hyo-hye sa, “Den gröna flaskan, som Terra-symbolen, fångar ögat.” Reporter Kang Min-ho sa, “Flaskan har ett utskjutande mönster, så den har ett bra grepp.”

Det fanns dock också åsikter om att det saknade en känsla av vikt. Reporter Kang Min-ho sa, “Vid det första bettet kan du känna kolsyrans svalhet i halsen, så det finns en uppfriskande känsla, men vikten som är kvar räcker inte.” “Om du gillar en tung öl , kanske du inte gillar det. ” Reporter Kim Hyo-hye sa också: “Jag tror att det finns konsumenter som känner sig lite intetsägande eftersom den mjuka och rena smaken betonas mycket.”

Molnrådraget från Lotte Chilsung Beverage fick bra recensioner för sin rika och starka smak. Reporter Park Dae sa, “Jag var imponerad av det naturliga skapandet av mjukt skum från att hälla i glaset.” Reporter Kim Hyo-hye sa också: “Den starka kornsmaken och den tuffa kolsyran och den uppfriskande känslan är starkast. Färgen på ölet är också den rikaste bland jämförelseprodukterna.” Reporter Kim Dae-gi sa, “Det är en öl som du kan känna den” starka “känslan från första stund till slutet av halsen.”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다