Voorkoming van het instorten van nachtcafés

Een bar in Gangnam, Seoul, rond 23.00 uur op de avond van de 22e in het weekend. Twee mensen aan het werk komen een gebouw binnen met de lichten uit. Het lijkt erop dat de duizelingwekkende vorm enigszins is gestegen.

Alsof ze door een doolhof liepen, gingen ze een hoek van het gebouw binnen en klopten op de deur van een gesloten café.

De deur gaat open als je de 강남풀싸롱 naam van mevrouw zegt, alsof je een code op een populaire pretendent zet die je hoort. De bar waar ik binnenkwam was donker vanwege het lage licht, maar ik hoorde een luide stem in elke kamer.

Iedereen praat en lacht terwijl hij dronken is. Nu de huidige periode van sociale distantie met nog eens drie weken wordt verlengd tot de 13e van volgende maand, zijn de spanningen in quarantaine afgenomen.

Het hele land raakt uitgeput door de afstand van de COVID-19-quarantaine. Ook de klachten tegen de overheid voor het niet op tijd introduceren van het coronavaccin nemen toe.

Het verbod op privébijeenkomsten met meer dan 5 personen op verschillende plaatsen in het centrum van Seoul en het verbod op zaken doen na 10 uur worden privé. Er zijn veel gevallen van openlijke verkoop van niet alleen pubs zoals pubs en cafés, maar ook algemene restaurants op straat.

Het is niet gemakkelijk om lokale overheden hard aan te pakken. Eigenaren van kleine bedrijven die zaken doen, hebben het al lange tijd afgewezen door te zeggen: “Nu is het een kwestie van levensonderhoud. Voordat ik Corona 19 kreeg, moest ik op straat gaan zitten. Het is een rechterversie.” Nu klagen zelfs burgers: “Ik hoop dat de regering het vaccin snel zal nemen.”

Er zijn ook gevallen van betrapt worden in strijd met de quarantainevoorschriften. In Daegu werden deze maand drie restaurants, waaronder een algemeen restaurant en twee uitgaansbars, betrapt op het overtreden van de quarantainevoorschriften die bijeenkomsten van vijf of meer mensen verbieden.

Burgers in hun jaren ’50, die werken op een werkplek in de buurt van Gwanghwamun, Seoul, zei: “We proberen het zo mogelijk te houden, maar na vergadering te lang, zijn er gevallen waarin we worden gedwongen om de quarantaine regels overtreden.” “Er zijn plaatsen waar je zoveel mogelijk zitplaatsen kunt regelen, ‘zei hij.

Geheime bijeenkomsten zijn ook bijeenkomsten, maar de belangrijkste toeristische bestemmingen zijn al lang druk met mensenmassa’s. Hetzelfde gold voor Eulwangri Beach in Jung-gu, Incheon op de 22e.

Het is ook een probleem om druk te zijn, maar niet weinig mensen hebben hun voeten in het zeewater gedrenkt of het wad meegemaakt zonder een masker te dragen. Zelfs ‘s avonds laat kwamen meer dan 5 mensen samen op het strand om wat te drinken.

Omdat het bewustzijn van quarantaine is verzwakt, is het aantal bevestigde gevallen in sommige gebieden aanzienlijk toegenomen, wat heeft geleid tot een vicieuze cirkel waarin het stadium van afstand nemen wordt verhoogd. Op dit moment hebben de gezondheidsautoriteiten van Gangwon-do besloten om de sociale afstand van Chuncheon te verhogen van stap 1.5 naar stap 2 vanaf 0 uur op de 25e. Eerder in Wonju vergrootte het aantal corona19 bevestigde gevallen, gericht op uitgaansgelegenheden, de sociale afstand van de 19e naar de tweede etappe.

Ondertussen, op de 13e van volgende maand, nam de regering maatregelen om de huidige afstand op de 21e (de tweede etappe in het grootstedelijk gebied, de 1,5 etappe in het niet-hoofdstedelijke gebied) te houden, privébijeenkomsten met meer dan 5 personen te verbieden, en beperken de openingstijden van multi-use faciliteiten zoals restaurants en cafés in het grootstedelijk gebied (tot 10:00) er is aangekondigd dat het zal worden verlengd met nog eens drie weken. De huidige maatregelen, die sinds 15 februari zijn geïmplementeerd, zijn zes keer verlengd en hebben vier maanden geduurd.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다