Hoe om een ​​lening aan te vragen, rechtstreeks naar een verkooppunt

Hallo. Dit is een slipblog die jullie op de hoogte brengt van het nieuws over leningen en financiën. Werknemers kunnen een lening krijgen die een beetje meer onbeperkt is, omdat hun inkomen constant is dan zelfstandigen of freelancers. Maar het betekent niet dat iedereen op het werk een lening kan krijgen die de rente en de limieten wil. Vandaag heb ik een leningscursus voor een werknemer uitgevoerd om te zien wat ik moet weten als ik een lening voor een werknemer krijg. Ik hoop dat het een beetje nuttig is voor de werknemer die een lening nodig heeft of van plan is.
werktijd
De eerste voorwaarde die de eerste basis is, is dat de duur van de dienst langer dan drie maanden overschrijdt; bijvoorbeeld, als u vanaf 1 januari werkt, kunt u na 1 april aan de voorwaarden voor de lening voldoen. Als dit niet in overeenstemming is met deze voorwaarde, is het geen kredietkredietvoorwaarden.
Vier verzekeringsperioden
Net als bij zijn ambtstermijn, moet hij meer dan drie maanden aan vier verzekeringsperioden voldoen, soms met een looptijd of een opleidingsperiode zonder vier verzekeringen op de dag dat hij in dienst is. In deze situatie kan het moeilijk zijn om leningen te verstrekken omdat de vier verzekeringstermijnen niet zijn vervuld, zelfs als de duur van de dienst langer is dan drie maanden.
betaling van de arbeidsgezondheidsverzekering
Er moeten meer dan drie arbeidskostenverzekeringen worden betaald; zelfs als de vier verzekeringsperioden meer dan drie maanden oud zijn, is deze niet aan de voorwaarden voldaan als de betaling van de ziekteverzekering van een bedrijf minder dan drie keer is.
salarisontvangst
De bedrijfsloonprestaties zijn ook meer dan drie keer, net als de looptijd van de baan, de periode van vier verzekeringen en het aantal werknemers in het zuiden van de arbeidsgezondheidsverzekering. Je salarislijst moet een record hebben van drie of meer overdrachten van salarissen onder bedrijfsnamen.
Als u niet aan één van de bovengenoemde voorwaarden voldoet, komt u niet in aanmerking voor een lening voor een werknemer.
1 Financiële leningen voor werknemers
Als het op de bovenstaande voorwaarden past, zullen we kijken naar de huurovereenkomst voor de lening van de werknemer, hoe we de volgende lening kunnen vinden.
de volgorde van het herkennen van de leningen van de werknemer;
De meest elementaire volgorde van het herkennen van leningen is dat we eerst een bank van één financiële instelling moeten identificeren. Soms zijn er mensen die een lening van een bank met een financiële waarde hebben afgebroken en een lening rechtstreeks hebben ontvangen vanwege lage kredietwaardigheid. De leningen voor de leningen met hoge leningen kunnen gemakkelijk worden aangevraagd, maar zelfs met één lening moet de kredietwaardigheid niet alleen aanzienlijk dalen, maar ook hoge rentetarieven dragen. Daarom moet u eerst een lening van de eerste financiële bank herkennen.
Binnenlandse banken en buitenlandse banken
Wanneer u een bank voor een lening kiest, moet u eerst kijken of er een bank is die een preferentiële activiteit voor de werknemer uitvoert voordat u een staatstransactiebank kiest. Ook kunnen buitenlandse banken worden gevonden als de leningen van binnenlandse banken worden afgebroken.
De binnenlandse bank is nogal moeilijk om goedkeuring te krijgen voor de screening van leningen, maar ze kunnen leningen tegen relatief lage rentetarieven ontvangen. In tegenstelling hiermee hebben buitenlandse banken een goede goedkeuring van leningen in vergelijking met binnenlandse banken, maar de rente is iets hoger. Maar voordat u een lening met twee financiële leningen plant, moet u ook een lening van buitenlandse banken (Standardchartard Bank, Citibank) herkennen.
1 Financiële leningen voor werknemers 1 Financiële leningen voor werknemers

nieuwe hoopvolle lening
Als u een vaste werknemer met een inkomen gebruikt, kunt u geen leningen van één financiële instelling ontvangen als u gebruik maakt van bestaande schulden, cadmologie en cashservice. Ik raad u aan om niet op zoek te gaan naar een tweede financiële of peetvader, maar om een ​​nieuwe lening van de eerste financiële bank te zoeken. De nieuwe leningen van de Hope Hall zijn door de overheid ondersteunde leningen voor lage kredieten en lage inkomens. Werknemers met een kredietwaardigheid van 7 tot 8 kunnen ook leningen aanvragen.
De nieuwe leningen van de Hope Hall hebben een lagere kwalificatiedrempel dan de eerste bank, dus je moet mensen met gelddiensten, cadmologie en bestaande schulden identificeren. De 폰테크 rente wordt bepaald tussen 7 en 12 procent, afhankelijk van de kredietwaardigheid, en het is een hogere rente dan een lening van een financiële werknemer, maar het is lager dan een lening van twee financiële rechten of een lening. Zie de huurder van de lening van de werknemer!
Hoe een lening te vinden die een baan heeft om een ​​werknemer te vinden

Vergelijking van de voorwaarden voor financiële zaken met meer dan drie plaatsen
Als u op zoek bent naar een bank met goede voorwaarden, omdat er verschillen zijn in de voorkeursberoepen of de beroepsbevolking, moet u ten minste drie leningen van banken zoeken bij het verkopen van de zending. Zelfs een groot bedrijf heeft niet alle banken, en sommige banken zien meer waarde aan de verzekeringen en de werktijden dan aan de werknemers of bedrijven.
toonaangevende aandacht voor de toonaangevende beweging
Ik raad u niet aan om de surveillances in verschillende banken voor een korte periode te herkennen; het is aan te raden om met de juiste tijd naar een bank van drie plaatsen te zoeken. Als je gedurende een week meer dan drie of vier sollicitaties indient, kan dit van invloed zijn op de volgende screening van leningen. 2 Financiële rechten of peetvaders zijn meestal vergelijkbaar en hoeven niet vaak te worden bekeken. Ik raad aan om de president van de lening voor de werknemer te raadplegen.
leningpapieren voor werklozen

Er is een manier om een ​​lening aan te vragen om rechtstreeks naar een verkoopkantoor te gaan en een manier om een ​​aanvraag te doen op internet of smartphones, en afhankelijk van hoe je het kunt aanvragen, is het papierwerk dat je nodig hebt een beetje anders.
een bezoek aan een verkoophuis
U moet uw identiteitsbewijs (ingezeten register, rijbewijs) inpakken en een inkomensbevestigingsformulier en een werkbewijs indienen. De inkomstenverificatiepapieren worden uitgegeven door de IRS en zijn inkomstenverificatie, inkomstenvergoeding, inkomstenvergoeding en bronverificatie. U kunt worden uitgegeven door HomeTex, en u kunt ook een verzekeringspapieren nodig hebben bij een verkoopkantoor.
De manier waarop u op internet of op een spattelefoon aanvraagt, vereist alleen een gecertificeerde certificaat dat is geregistreerd bij een bank, zoals de rekening van een bank per komeet.Inkomensverbeteringspapieren of de vereiste papieren controleren automatisch papieren met scrapping vanwege het banksysteem.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다